Home

Nooit vergeten, altijd herinnerd: Gedenkplaat.com

Een speciale en persoonlijke manier om uw dierbare te herdenken.

Onze categorieΓ«n

Gedenkplaten

Ontdek onze prachtige collectie gedenkplaten speciaal ontworpen om uw dierbare te eren en herinneren op een persoonlijke en betekenisvolle manier

Gedenksteen

Maak het persoonlijk met onze gedenkstenen. Een uniek eerbetoon aan uw dierbare, met uw eigen tekst en perfect passend bij uw herinneringsplek

Bankplaatjes

Voor een persoonlijk eerbetoon aan uw dierbare, bieden wij bankplaatjes aan. Deze zijn perfect geschikt voor plaatsing op een bankje in een park of op een andere speciale locatie.

Tekstplaatjes

Maak het herdenken van uw dierbare extra persoonlijk met onze gegraveerde tekstplaatjes voor op bijvoorbeeld urnen en andere monumenten.

Vind de perfecte gedenksteen voor uw dierbare bij Gedenkplaat.com

Onze prachtige selectie van gedenkstenen biedt u een blijvende manier om uw geliefde te eren en te herinneren. Met een breed scala aan stijlen en materialen, van graniet tot marmer, bieden wij gedenkstenen die passen bij elk budget en elke smaak.

Onze gedenkstenen worden met de grootste zorg en vakmanschap gemaakt en kunnen worden gepersonaliseerd met namen, data, en speciale boodschappen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke gedenksteen of een meer eigentijds ontwerp, wij hebben de perfecte optie voor u.

gedenkplaat kopen

Onze Producten

Bij Gedenkplaat.com vindt u hoogwaardige gedenkplaten en -stenen, die volledig gepersonaliseerd kunnen worden met uw eigen tekst.

Gedenkplaat Marmer Groen
Gedenkplaat Marmer Groen
 150,00

Een eerbetoon aan vakmanschap en toewijding, onze Gedenkplaat Marmer Groen biedt een betoverende manier om geliefden te

Messing gedenkplaatje
Messing gedenkplaatje
 27,50

Bent u op zoek naar een tijdloze manier om speciale momenten te markeren? Ontdek ons verfijnde messing

gedenksteen kat
Gedenksteen Kat
 129,50

Een Tijdloos Eerbetoon aan Je Geliefde met de Gedenksteen Kat Bij gedenkplaat.com streven we ernaar om de

Gedenkplaat Cortenstaal
Gedenkplaat Cortenstaal
 99,95

Op zoek naar een bijzondere gedenkplaat van cortenstaal met een buigbare pen voor in de grond? Dan

gedenkplaat marmer
Gedenksteen Marmer Medium
 125,00

In onze zoektocht naar een tijdloos eerbetoon aan dierbaren ontdekt men de Gedenkplaat Marmer als een buitengewoon

Gedenksteen kat Rechthoek
Gedenksteen Rechthoek Staand
 129,50

Ontdek onze Gedenkplaat Rechthoek Staand: Een Tijdloos Gedenkteken van MijnNaamplaat.nl. We streven ernaar om de meest memorabele

Wij kunnen u helpen in verschillende situaties

Bij Gedenkplaat.com bieden wij maatwerk oplossingen voor onze klanten. Wij begrijpen dat iedereen zijn of haar dierbare op een unieke manier wilt herinneren en daarom bieden wij de mogelijkheid om de gedenkplaten op maat te laten maken. Of het nu gaat om een specifieke afmeting, vorm of materiaal, wij denken graag met onze klanten mee om een persoonlijke gedenkplaat te realiseren die volledig aansluit bij de wensen en behoeften. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige afwerking en een perfect resultaat. Neem gerust contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Berichten

Winkelwagen
Scroll naar boven