Over ons

Ons bedrijf, Gedenkplaat.com, biedt al meer dan 35 jaar prachtige gedenkplaten van hoogwaardige kwaliteit aan voor een blijvende herinnering aan uw dierbare. Als webshop streven wij ernaar om het hele proces van het bestellen van een gepersonaliseerde gedenkplaat zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken.

Gepersonaliseerde gedenkplaten op maat 

Bij Gedenkplaat.com begrijpen we dat elke persoon uniek is en dat dit ook geldt voor het afscheid nemen van dierbaren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze gedenkplaten op maat te laten maken en te personaliseren met uw eigen teksten. Op onze website kunt u gemakkelijk vanachter uw computer de gewenste vorm en afmeting kiezen en uw eigen tekst toevoegen. Zo kunt u op een rustige en persoonlijke manier een gedenkplaat samenstellen die volledig past bij uw persoonlijke wensen en die een uniek eerbetoon vormt voor uw dierbare.

Onze gedenkplaten zijn beschikbaar in diverse materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een duurzaam en blijvend aandenken.

gedenkplaat

Hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap 

Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen om onze gedenkplaten te vervaardigen, en ons vakmanschap is ongeëvenaard. Onze ervaren vakmensen hechten veel waarde aan precisie en aandacht voor detail, waardoor elke gedenkplaat tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Met onze producten kunt u erop vertrouwen dat u een kwalitatief hoogwaardige gedenkplaat ontvangt, die niet alleen een leven lang meegaat, maar ook een blijvende herinnering vormt aan uw dierbare.

Eenvoudig bestellen en snelle levering 

Bij Gedenkplaat.com begrijpen we dat het uitzoeken van een gedenkplaat een emotioneel proces is en dat u graag de tijd neemt om de juiste keuze te maken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om thuis vanachter uw computer, in alle rust en op uw eigen tempo, uw persoonlijke gedenkplaat te ontwerpen en te bestellen.

Bij het plaatsen van een bestelling op onze website kunt u eenvoudig en veilig betalen via onze betalingsmogelijkheden. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag met de productie van uw gedenkplaat. Dankzij onze efficiënte productiemethode en geautomatiseerde processen, kunnen wij uw bestelling snel en nauwkeurig verwerken. Zo kunt u uw dierbare op een mooie en persoonlijke manier herinneren.

gedenkplaat kopen

Klantenservice 

Bij Gedenkplaat.com staan we voor een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat het bestellen van een gedenkplaat een emotioneel proces kan zijn en daarom willen we er alles aan doen om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze klantenservice is er om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie. We vinden het belangrijk om u een persoonlijke en betrokken benadering te bieden, zodat u zich geholpen en begrepen voelt. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar, dus u kunt altijd contact met ons opnemen vanuit het comfort van uw eigen huis. We zorgen ervoor dat u tevreden bent met uw bestelling en helpen u graag bij het vinden van de perfecte gedenkplaat voor uw dierbare.

Wij hopen dat wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte gedenkplaat voor uw dierbare. Bij Gedenkplaat.com bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Het is ook goed om te weten dat Gedenkplaat.com onderdeel is van mijnnaamplaat.nl, een vertrouwde naam in maatwerkplaten en graveeroplossingen.

Winkelwagen
Scroll naar boven